Tjäna pengar 24 timmar om dygnet!

0kommentarer

Tjäna pengar 24 timmar om dygnet!

 

Tjäna Pengar

Är du trött på att spendera din tid och dina pengar på "automatiska" intelligenta program som lovar att generera pengar åt dig och göra dig rik imorgon? Då skall du läsa vidare och jag skall visa dig....
Hur jag tjänade över 15.000kr på endast 10 dagar genom att använda en super enkel teknik jag stal från en av mina affiliates


Men först, lite bevis:

Det är 278 US dollar (ca 2000kr) för ca 2 timmars arbete. Ingen websida, inga specialistkunskaper, bara ett enkelt stulet trick..
 
Kära vän,
Nu när du sett bevisen och jag har din uppmärksamhet, låt mig ställa en snabb fråga - hur mycket av dina hårt införtjänta pengar har du kastat bort på "automatiska" och "intelligenta" system som lovat att göra dig rik? Hur många gånger har du blivit lurad till att köpa någon "Gurus" dyra och värdelösa produkter som bara Gurus förstår? Hur mycket tjänade du på dem?

Ingenting, eller hur? Du har säkert betalat $47, $97 och även $197 för dessa automatiska intelligenta system för att kunna säga upp dig från ditt vanliga jobb. MEN, du lyckades inte - och tjänade inte en enda krona.
Låt mig berätta - det är inte ditt fel, men det är inte heller "Guruns" fel. Du förstår, dessa dyra produkter har säkerligen sina finesser och funktioner, men problemet ligger i att dessa Gurus inte kan relatera till dig som nybörjare.
Detta är killar och tjejer som tjänar 30.000kr varje gång de sänder ut ett Email till sina prenumeranter. Vad vet de om dig som försöker tjäna din första krona online? Visst, många av dem har varit i samma skor som dig en gång i tiden, men tiderna förändras. Det som fungerade för dem, för 5 år sedan, kommer inte fungera för dig idag.
Detta gör mig arg!!. Dessa Gurun vet att deras eböcker/rapporter, vilka är användbara för vissa, alrig kommer hjälpa en nybörjare tjäna sin första krona på Internet. Och ändå så pushar de dig att köpa...
Förra månaden ringde en kompis till mig och han lät frustrerad. Han hade just köpt en av de där fina eböckerna för $97 på Internet som lovar dig rikedom inom 24 timmar, men han kunde inte tjäna en enda krona på denna produkt. Jag försökte förklara för honom att denna bok var inte menad för nybörjare, även fast skribenten pushade att den var perfekt för nybörjare (känner du igen dig?).
Det han sade sen, ställde mig. Han sa - "Du som tjänar en massa pengar på Internet. Varför berättar inte du för mig hur jag skall tjäna min första krona på Internet?"
Jag hade egentligen inte något svar. Hur skulle jag kunna berätta för honom, även fast jag jobbar fulltid med Internet Marknadsföring, att jag inte hade några råd åt honom. Jag har jobbat med detta i över 4 år och har lärt mig massor över åren. Men jag är nästan på toppen av inlärningskurvan nu och jag skulle kunna lära honom alla avancerade tekniker, men vad skulle jag berätta om att komma igång...Grunderna?
Jag hade ärligt inte en susning. Jag lovade dock att återkomma till honom.. Jag var lite besviken på mig själv, för jag hjälper alltid mina vänner oavsett vad det gäller, men i detta fallet kunde jag inte. Efter en stunds funderande bestämde jag mig!
Jag bestämde mig för att övervaka några av mina egna affiliates. Jag visste att jag hade en ny affiliate som signat upp för ett par dagar sedan och jag visste att det var en nybörjare. Ändå så sålde han mina produkter för mer än 800kr under första dygnet. Jag vet det, för jag kunde se hans statistik framför mig på skärmen.
Det var uppenbart att denna killen hade hittat en teknik som gjorde underverk för honom. Det var som om han hittat en guldgruva. För varje dag som passerade ökade hans försäljning. Idag när jag skriver detta, gör denna affiliate ca 2000kr per dag.
Jag bestämde mig för att undersöka närmare hur han gjorde. Jag hade mina aningar om vad som försig gick men jag hade inga detaljer. Jag analyserade mina webloggar för att se var all trafik kom från och för att styrka mina aningar.
Var skickade han all trafik från? Hade han en websida? Använde han sig utav Adwords? Eller email kampanjer till sin emaillista? Kanske han var en känd bloggare och skickade trafik därifrån? Kanske gjorde han reklam på någon Communtiy, eller kanske var han medlem i någon typ av maila din downline sida. Kanske kanske kanske... Jag hade en massa funderingar, men jag hade HELT FEL...
Vad jag upptäckte gjorde mig snurig i huvudet.. Jag var chockad! Denna affiliate använde en sån enkel och simpel metod för att tjäna mer än 2000kr per dag i kommissioner. Och jag har inte ens berättat det bästa ännu.. Han gjorde detta utan att spendera 1 enda krona, ingen webserver och inget av de super inteligenta script som du har blivit pushad att köpa om och om igen.
Jag hade sett nog. Jag fick lov att vila ett tag. Men först, jag fick lov att prova denna teknik själv. Jag visste att jag inte skulle kunna sova innan jag provat. Så, jag tog en kopp kaffe (även fast det är varmt i Thailand) och under de nästa 2 timmarna ägnade jag mig endast åt att implementera denna simpla metod. Det var endast efter det som jag skulle kunna sova.
Nästa dag vaknade jag upp och givetvis, det första jag gjorde (innan jag ens duschat och borstat tänderna) var att se om jag hade sålt något. Detta är vad jag såg på min skärm:
 
Exakt, det är  $171 US jag tjänat på endast 2 timmars arbete dagen innan. Jag kunde inte tro mina ögon. Denna simpelt dumma metod hade just gett mig ca 1200kr för 2 timmars arbete. Inte hade jag någon websida eller spenderat några pengar på reklam, inga email skickade eller något annat av det trams som jag gjort dagligen i 4 år. Jag hade 1200kr till på mitt Paypal konto.
Jag var helt uppåt väggarna. Jag satte mig ner och började jobba ytterligare med det. Jag replikerade och analyserade tills dess att jag finjusterat denna teknik till vad det är idag. Inom 10 dagar har jag mästrat detta och som du såg på toppen av denna sida hade mina försäljningar ökat till $278 per dag genom att använda ett simpelt system. Ett system som är enkelt, idiotsäkert och som vilken nybörjare som helst kan använda för att tjäna sin första krona och mer, online.
Ett system som jag kallar för "24hincome". För om du följer detta system kan du tjäna pengar 24 timmar per dygn. Även de professionella Gurus där ute kan använda detta system för att öka på sin sista rad.
Men olikt dem kommer jag inte att kräva din själ som betalning. Om jag gjorde det på vilket sätt skiljer jag mig då från dem? Så jag kommer sälja detta system för endast 49kr.
Men först, låt mig visa hur du bäst tjänar på 24hincome systemet:
Systemet är helt riskfritt. Det krävs inte att du spenderar en enda krona på annonsering. Som de brukar säga, "inga dolda kostnader"
Du kan starta på en gång. Du kan faktiskt vara igång inom 5 minuter efter att läst rapporten
Du behöver inte en websida eller några andra speciella kunskaper för att tjäna på detta system.

Du kan tjäna pengar när du vill, precis som du tar ut pengar ur en bankomat.

Vill du veta vad det kommer kosta dig för att erhålla denna otroliga penga genererande information. Information som genererar pengar som en bankomat.

49kr.
Ja, för priset av en Big Mac & Co får du all information du behöver för att kasta dig in i denna simpla teknik, som jag stal från en av mina affiliates och som jag gjorde till ett system.
Varför 49kr?
Jag tar endast 49kr för denna rapport, men ger inte bort den gratis av 3 orsaker:
  1. 49kr gör att rapporten är tillgänglig för de flesta. Det är inte för dyrt ens för den fundersamma nybörjaren.
  2. Den som inte är seriös nog och inte kan investera 49kr om hur man tjänar pengar på internet kommer inte ta sig tiden att använda denna metod ändå.
  3. Den som är tillräckligt seriös för att spendera kostnaden för en snabbmats lunch på denna rapport har möjligheten att sälja denna rapport vidare till andra och tjäna hela kostnaden tillbaka direkt till deras PayPal konto. Mer om detta i rapporten.
Så om du är seriös vad gäller din online business och vill ha en metod som inte kostar dig något men som kan ge dig massor, skall du klicka på "Köp Nu" knappen nedan. Om du vill rättfärdiga utgiften, skippa en lunch på McDonalds denna vecka och du har betalt för den.

KÖP NU!


P.S. Allvarligt, för endast 49kr kommer jag lära dig hur du tjänar pengar 24timmar om dygnet. Hur kan du stå över det? Klicka här för din kopia
P.P.S. Om rapporten inte är tillräcklig, kom ihåg, efter att du köpt den kan du direkt sälja den vidare till din lista (eller via länk på din websida). På 20 minuter kan du tjänat tillbaka de 49kr 10ggr eller till och med 100ggr. Du får tillbaka hela de 49kr direkt till ditt Paypal konto för varje försäljning du gör, direkt när du gör det. Klicka här för din kopia
 

Kommentera

Publiceras ej