Kom in till min butik och titta! är det något ni saknar så mejla mig så ska jag se vad kan ordna!
www.ronelin.webshoponline.se
Jag har startat en webb butik! Den är inte riktigt färdig än men det kommer, jag lägger till nya varor hela tiden så kom in och titta!
En länksida för den som är sugen på att börja med affärer på nätet!
 

Dropshipping är en affärsmodell inom distanshandel som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till en slutkund, på uppdrag av ett distanshandelsföretag. I Sverige innebär affärsmodellen att distanshandelsföretaget agerar i egenskap av handelskommissionär istället för återförsäljare. Den främsta fördelen med dropshipping är att distanshandelsföretaget slipper kostnader för att hålla ett eget varulager.

Precis som i vanliga återförsäljarförhållanden tar distanshandelsföretaget i regel ut en marginal på tillverkarens eller distributörens pris. Ibland förekommer också provisionsbaserade avtal där tillverkaren även tar betalt av slutkunden och där kommissionärerna sedan får en provision utbetald från tillverkaren.

Vad är fördelarna med dropshipping?

Du sparar lagerutrymme
• Om du har lager eller butik minimerar du förvaringsutrymme

Du sparar tid
• Du behöver inte packa och skicka varor
• Din kund får oftast varorna dagen efter lagd order, då de inte behöver passera någon mellanhand

Du ökar dina intäkter
• Du kan erbjuda kunden fler varor och använda vårt lager som ditt eget
• Du undviker utgifter för paketering och emballage
• Du behöver inte ta emot varor, för att sedan skicka dem vidare till din kund. På så sätt slipper du betala ytterligare frakt
• Du spenderar ingen tid på varuhantering och kan fokusera på att generera fler affärer och erbjuda ännu bättre service till dina kunder.

Dropshipping,
Hej mina vänner
 
På denna sidan ska jag ge er några exempel på hur man tjänar pengar på internet.
Jag har hållt på ett tag med detta och det är inte alldeles lätt att hitta bra sidor som man slipper att betala för att vara med. Jag har iallafall hittat några sidor som jag tycker att ni ska prova.
Jag lägger upp några länkar så får ni prova er fram och se om de är något för er.