Att blogga kan vara svårt men jag har nu hittat någon som kan hjälpa dig komma igång. John Chow har en hel del värdefulla tips och jag tycker du ska gå in och titta på vad han har att säga. Jag lovar dig att det är värdefulla tips.
 
Click Here! för att komma till John Chow sida
 
 
 
 
Att tjäna pengar på din blogg kan låta väldigt enkelt när man hör allt prat om vad folk tjänar. Det är inte riktigt så enkelt att tjäna mycket pengar direkt men att tjäna en liten slant och täcka alla omkostnader samt generera lite extrapengar är inga problem. Här tänkte jag skriva en liten enkel guide för hur du kan komma igång med annonser och börja tjäna pengar på din blogg.
 
Det jag rekommenderar att man börjar med är annonsnätverk eller så kallade  AFFILIATENÄTVERK.
 
CLICKBANK
Störst i USA på digitala produkter. Ger ofta en ersättning på 50-75 % när du säljer digitala produkter. Enkelt att promota produkter på engelska i Sverige. Betydligt fler produkter än alla svenska alternativ och många produkter som lämpar sig väl för svenskar.
 
 
Affiliator
Ett lite nyare svenskt affiliatenätverk som har en del unika annonsörer. Här finns inte lika många som hos Tradedoubler men det skadar inte att ha ett konto här för att kunna variera sina annonser och hitta det som passar bäst.
 

Lägg rätt reklam på din sida!

För att tjäna så mycket pengar som möjligt är det viktigt att du lägger  rätt slags annonser på din sida. Klädannonser på ett datorforum passar ju inte så bra. För att se vad som ger mest får du helt enkelt testa dig fram. På modebloggar är ju klädreklamer en riktig hitt! Är din sida inte inriktat på något speciellt bör du välja Klickannonser.Dina läsare vill troligtvis inte ha annonser om motorer och bilar om din blogg handlar om mode och skönhet, utan de vill se annonser som de kan relatera till. Det är på det viset som du sedan tjänar pengar. Kanske har du hittat en snygg tröja på en webbutik och i anslutning kan du ha en annons från samma webbutik. Var beredd att anpassa dig lite men låt dig inte begränsas bara för att du inte hittar en annons från rätt företag. Det är hur som helst viktigt att du har en klar och tydlig idé bakom din blogg, du måste bestämma en inriktning. På så vis attraherar du den kategori av läsare som du sedan kan anpassa dina annonser efter. Förstår du redan vilken typ av besökare du har, förstår du vilka annonser du ska visa för dem. Dina besökare är dina ”kunder” och dina kunder är det viktigaste du har när du vill tjäna pengar.

Hej ! Idag är en bra dag för då ska jag dela med mig av en hemlighet om Google. De är världens största på nätet och de vill gärna att du också ska tjäna pengar. Låter det konstigt? De har ett program som heter : Get Paid per Click och som låter dig i tre steg att lära dig tjäna pengar genom dom. Jag kommer att dela med mig av den länken här och vill gärna att du läser igenom den riktigt noga så att du själv får se att det går att tjäna pengar med Google.
 
DET FINNS MÅNGA OLIKA PROGRAM SOM LOVAR GULD OCH GRÖNA SKOGAR MEN JAG HAR HITTAT ETT SOM VERKAR LOVANDE OM MAN, SOM JAG, VILL TJÄNA NÅGRA EXTRA PENGAR FÖR ATT KUNNA UNNA SIG DET DÄR "LILLA EXTRA".
 
GÖR SOM JAG OCH TITTA LITE EXTRA PÅ DENNA LÄNKEN OCH TJÄNA PENGAR PÅ ATT SVARA PÅ FRÅGOR. DET ÄR BRA BETALT FÖR ATT BARA KLICKA PÅ DATORN.
Click Here! FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN DÄR DU KAN TJÄNA LITE EXTRA PENGAR.
BETALDA UNDERSÖKNINGAR ÄR LÄTTA OCH SNABBA PENGAR.
 
 LYCKA TILL MINA VÄNNER
 
OM DU VILL HA MER TRAFIK TILL DIN BLOGG ELLER WEBBSIDA SÅ TESTA DENNA LÄNKEN SÅ KOMMER DU FÅ GARANTERAT MER TRAFIK TILL DIN BLOGG!
 
 
Wholesale and Dropship Contacts
Detta är ett måste om du ska börja jobba med dropshipping! Det finns många bra kontakter man kan skaffa sig och börja tjäna pengar med dropshipping.
 
Jag ska visa er hur man tjänar pengar på tex ebay och andra auktionsajter med Dropshipping
 
Online Auktioner är det enkla sättet att tjäna pengar i droppsipping. Vem som
helst ska kunna främja produkter via online-auktioner. Du behöver oftast bara
registrera dig som medlem, till exempel eBay (det
är gratis), till, lägga ut en annons där för någon produkt som du kan sälja av
tillverkaren eller grossisten.
 
Här har du en bra sidor om hur du kan tjäna pengar via Dropshipping:
 
eller här:
 
Ta er tid att läsa detta så har ni kommit en bra bit på väg.
Glöm inte bort att bra dropshipping kontakter är A och O för att kunna göra affärer online. Kan man inte lita på att Dropshipping företaget gör det de lovar så kan det gå illa för er om man säljer utan att äga varan först. Googla er runt och när ni har hittat det ni söker efter så är det bara att köra på och börja tjäna pengar på Dropshipping.
 
Den bästa Dropshipping kontakten på eBay är Salehoo, Click Here! , som hjälper till hela vägen med att marknadsföra och hitta rätt produkter till dig.
 
Börja med att läsa om ebay här: Click Here!  för att kunna bli en en Poweseller på eBay.
 
STEG ETT FÖR ATT BLI EN FRAMGÅNGSRIK DROPSHIPPER:
  1. SKAFFA ETT KONTO HOS SALEHOO HÄR :
 
 

     2. ÖPPNA ETT KONTO PÅ eBay HÄR ( Det är gratis) :

 
 
 
     3. SKAFFA PAYPAL KONTO FÖR ATT KUNNA TA EMOT BETALNINGAR FRÅN DINA KUNDER PÅ eBay, DETTA ÄR OCKSÅ GRATIS, HÄR:
 
 

 

 

NU ÄR DET BARA ATT SÄTTA IGÅNG! LYCKA TILL

Dropshipping är något som de flesta människor kan göra för att tjäna pengar hemifrån med liten ansträngning.

Tre goda skäl att börja med dropshipping:
-Tjäna pengar på enklare
- Det spelar ingen roll var du bor
-Få produkter billigare

Dropshipping är lättare än du tror!
Som ni kan föreställa kan Dropshipping vara allt från en hobby eller ett heltidsjobb. Du kan begränsa dig att köra med detta mellan reklamfilmer på TV, eller du kan arbeta med det dag och natt.
TJÄNA PENGAR PÅ INTERNET MED CLICKBANK
 
Hej och välkomna till min blogg. På den här bloggen kommer du att kunna följa
hur mycket pengar som jag tjänar på clickbank.
 
Tjäna pengar enkelt på att driva en blogg! Det är lättare än vad du tror – här lär du dig hur!
 

Här är en sida jag rekommenderar starkt:

http://www.clickbank.com – Den största affiliate-sidan för digitala produkter. Du registrerar dig gratis, väljer en produkt som du vill marknadsföra och får en unik länk. Sen är det bara att se till att dina besökare klickar på den länken. Så fort det sker en försäljning kommer du att se pengarna  (din andel) på ditt konto.

De pengar du tjänar på din affiliate-verksamhet kommer från två källor:

  • Affiliate-länkar från till exempel Clickbank
  • Om du refererar någon som till exempel registrerar sig någonstans via en länk från din webbplats

Testa att registrera dig gratis på Clickbank och annonsera ut din unika länk vart du än kan (utan att spamma). Om du har tillräckligt med trafik och en tillräckligt bra produkt som du annonserar ut så kommer du se försäljning. Och då kommer du också att ha pengar på ditt Clickbank-konto som du sedan kan ta ut. Jag kommer att lägga ut länkar som är värda att titta på och som kan hjälpa dig till ett rikare liv.

 

 

Click Here! För att kunna Blogga och tjäna pengar
 
Click Here! Denna länken kommer att förändra ditt liv